Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 6.: a Rákok hatalmas lépésre készülnek, a Bakok pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Napi horoszkóp november 6.: a Rákok hatalmas lépésre készülnek, a Bakok pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon erősen kötődsz bizonyos személyekhez, ha valami véget ér, hajlamos vagy kifejezetten negatív hangulatba kerülni. Mindennek ellenére ne rettenj vissza attól, ha az életedben új fejezet kezdődik. Be kell látnod, hogy a világ folyamatosan változik körülötted, semmi sem tart örökké, akármennyire is szeretnéd. Ha görcsösen, foggal-körömmel küzdesz valamiért, azt elég nagy valószínűséggel el fogod veszíteni. Tanuld meg elengedni azt, ami elmúlt és akkor sokkal könnyebben lépsz majd tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, valaki a hátadon felkapaszkodva próbál sikereket elérni ahelyett, hogy inkább segítséget kérne tőled, amit valószínűleg nem is tagadnál meg tőle. Mivel senki, így te sem szereted ezt a fajta hozzáállást, épp ezért igyekezz mihamarabb az illető tudomására hozni, hogy ez így nem működik. Bátran mondd meg neki, hogy átlátsz rajta, s jobb, ha elfogadja, hogy a sikerért mindenkinek meg kell dolgoznia. Te sem kaptál semmit ajándékba, így valószínűleg neki sem fog a szájába repülni a sült galamb. Bízz benne, hogy megérti, s a továbbiakban nem téged akar kihasználni.

IKREK (május 21-június 21)

Végeláthatatlan úton menetelsz, fogalmad sincs, hol a vége, nem annyira érzed már a motivációt sem, tulajdonképp céltalanul mész előre. Mivel annak idején kitűztél magad elé egy bizonyos célt, mely akkor fontos volt számodra, épp ezért nem érdemes mostmár feladnod. Keress elő egy kis tartalékot magadban, csakis arra gondolj, hogy hamarosan lezárhatod az egészet és végre fellélegezhetsz, addig azonban feltétlenül szükséged van egy kevés akaraterőre. Gondolj arra, hogy milyen édes lesz majd a siker íze a célvonalban!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan lépésre szánod rá magad a hét első napján, melyet már régen meg kellett volna tenned, mégsem merted kimondani, hogy véget ért az, amihez olyannyira ragaszkodtál. Szükséged volt ugyanis időre ahhoz, hogy meghozhass egy ilyen komoly döntést, most azonban eljött a pillanat, hogy végre kimondd, amit ki kell. Ne aggódj a következmények miatt, időnként az embernek bizony a sarkára kell állnia ahhoz, hogy az élete a megfelelő mederben folyhasson tovább. Lépj egyet előre és ne hátrafelé tekints!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján annyi tennivaló szakad a nyakadba, hogy az első pillanatban nem is igen tudsz mit kezdeni a sok feladattal. Mivel szeretnéd elkerülni a felelősségre vonást, így ideje rálépned a gázpedálra, persze csak ésszerű keretek között. Találd meg az arany középutat, s úgy fuss neki valamennyi teendődnek, hogy ne az első métereknél merülj ki teljesen. Legközelebb pedig igyekezz kevesebb terhet a válladra venni annak érdekében, hogy legyen sikerélményed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül nagy megdöbbenéssel konstatálod a hét első napján, hogy valaki keresztbe akar tenni neked, annak ellenére, hogy te mindenben igyekeztél eddig segíteni, az illető azonban számodra érthetetlen okoknál fogva mégis ellened fordult. Semmi esetre se kertelj, kérdezz rá azonnal, hogy mi a szándéka ezzel és vajon belegondolt-e, hogy egyetlen percig nem fogod hagyni, hogy keresztülgyalogoljon rajtad. Mindenképp hozd világosan a tudtára, hogy ezután nemhogy rád ne számítson, de másokat is le fogsz beszélni arról, hogy segítsen neki!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Magadra vállaltad egy bizonyos feladat elvégzését, amit azonban nagyon megbántál, hiszen rengeteg idődbe és energiádba kerül, hogy a tőled megszokott módon megfelelj a kihívásnak. Ám most már nincs visszaút, muszáj végigvinned a folyamatot annak érdekében, hogy másoknak ne okozz csalódást. A szükséges tudás megvan benned, kellőképpen tapasztalt is vagy, pontosan tudod tehát, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni a megkezdett úton! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszabb ideje piszkál egy bizonyos dolog, egészen idáig azonban nem akartál szembenézni vele, a dolog kényelmetlensége ugyanis arra sarkall, hogy megoldás helyett elodázd. Be kell azonban látnod, hogy ez így hosszútávon nem lesz működőképes, valamit kezdened kell vele, hisz minél tovább húzod az időt, annál jobban nyomasztani az egész helyzet. Szedd tehát össze magad, vágj bele, hisz ha sikerül legyőznöd a félelmeidet és a gátlásaidat, s lezárod ezt a dolgot, akkor bizony sokkal felszabadultabbá válsz majd.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan terhet veszel a válladra a hét első napján, amivel normális esetben neked semmi dolgod nem lenne, ám mivel látod, hogy mások nem foglalkoznak vele, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Emellett azonban van neked saját feladatod is bőven, tehát nem biztos, hogy még újabbakat kell keresned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik a bajt okozták, te meg csak a magad dolgaira figyelj. Mindig is lesznek olyan emberek körülötted, akik nem vállalják a felelősséget, hanem másokra mutogatnak, ám ez legyen az ő bajuk, ne a tiéd!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú idő után a hét első napján pont kerülhet egy általad fontosnak tartott ügy végére, ami már régóta húzódott, s egészen mostanáig rengeteg kellemetlenséget okozott neked. Ma azonban váratlanul meglendül a szekered és végre ehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd a dolgot és továbbléphess, éppen ezért érdemes megragadnod az alkalmat. Ne akarj azonban többet kihozni a helyzetből, mint amennyi benne van, elégedj meg azzal, ha egyáltalán a hátad mögött tudhatod az egészet, ez sem kevés ugyanis, nem utolsó sorban pedig a megnyugszik a lelkiismereted, így ez tiszta haszon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján nagy elánnal dolgozol egy bizonyos ügyön, amelynek azonban egyáltalán nem garantált a pozitív végkimenetele. Ügyelj arra, hogy ne minden erődet erre az egyetlen dologra vesztegesd el, hisz akkor nem marad majd más feladatok teljesítésére sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdj, amíg értelmét látod, de ismerd fel, ha eljött a pillanat, amikor már teljesen felesleges egyetlen további lépést is tenned. Abban az esetben gyorsan zárj le mindent és azonnal lépj tovább!

HALAK (február 20-március 20)

Igyekszel ugyan a hét első napján tolerálni valakit, aki az idegszálaidon táncol folyamatosan, eljön azonban nálad is a pont, amikor elszakad az a bizonyos cérna. Érthető módon elragad a hév és olyasmit találsz mondani, amit a másikbak elég rosszul eshet. Kérj elnézést, azt azonban semmiképp ne engedd, hogy bárki szórakozzon veled, hiszen te sem vagy robot, akivel a végtelenségig meg lehet bármit tenni. Legközelebb az illető legalább már tudni fogja, hol van a toleranciaküszöböd, amelyet a saját érdekében nem érdemes átugrálnia.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Kép

PCOS, endometriózis? Ezt a 7 ételt kerüld, mert súlyosbítja a tüneteket és gyulladást okoz!

A PCOS az endokrin rendszer betegsége, ami a hormonháztartást, a női szerveket és az emésztőrendszert is érinti, és számos kellemetlen tünettel nehezíti meg a nők életét. Ám nem csak gyógyszerekkel kezelhető, megfelelő étrenddel, bizonyos alapanyagok kerülésével a gyulladás és a fájdalmas tünetek mérsékelhetők és akár teljesen el is tüntethetők. Mutatjuk, milyen ételeket kerülj, ha te is érintett vagy!

Kép

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok a sikert ünnepelhetik, a Bikáknak érdemes kiönteniük a lelkület egy számukra bizalmas személynek

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 híres nő, akikkel Matthew Perry szerelmi viszonyba keveredett

Most szombaton lesz harmadik hete, hogy a Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kép

Miley Cyrus végre elárulta, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt: nem erre számítottunk

Miley Cryus évekig nem árulta el, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt.

Kép

A dietetikus elárulja, melyik az a 7 étel, amit jobb, ha soha nem eszel reggelire

Természetesen az is kiderül, hogy mit is kéne enned a korai órákban!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!