Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 15.: a Rákoknak érdemes talpraesettebben reagálniuk, a Szüzek napját váratlan esemény határozza meg

Napi horoszkóp november 15.: a Rákoknak érdemes talpraesettebben reagálniuk, a Szüzek napját váratlan esemény határozza meg

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron szeretne megnyerni magának, te azonban jelenleg nem igazán vagy vevő az általa kínált lehetőségre, az illetőt azonban ez nem érdekli, szinte gátlástalanul minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben ennyire viszolyogsz ettől a bizonyos személytől, abban az esetben ne hagyd, hogy rád erőltesse magát. Igyekezz inkább gyorsan, világosan és határozottan a tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a kezdeményezésére, itt az ideje tehát továbbállnia. Ne sajnáld egyetlen percig sem, amiben ugyani az első pillanattól kezdve nem hiszel, azt nem is érdemes erőltetni!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén valaki mások előtt hoz borzasztóan kellemetlen helyzetbe, melynek okán úgy érzed, akaratodon kívül kerültél védekező pozícióba. Most kell azonban észnél lenned és mihamarabb tisztáznod magad annak érdekében, hogy ne sérüljön a rólad kialakult kép az emberek szemében. Tedd félre tehát a pillanatnyi dühödet, szedd össze a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ügyelj arra, hogy ne légy nagyon indulatos emiatt, hisz akkor esetleg gyanakvóan fogadják majd a magyarázatot is. Az életben bizony előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul, mások rosszindulatának köszönhetően szorul a sarokba, ám ezek a tapasztalások csak erősebbé és határozottabbá tesznek!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben mindenáron irányítani szeretne téged, te pedig nem-igem tudod mire vélni a helyzetetl. Nem vagy ugyanis az a típusú ember, akinek mások mondják meg, merre menjen vagy épp mit csináljon. Shzereted a saját utadat járni és dönteni arról, hogy mikor kérsz másoktól útbaigazítást. Nem kell tehát engedned most sem az illetőnek, állj ki magadért és érthetően magyarázd el neki, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, mert ugyan lehet, hogy most a kezében van az ostor és mások úgy szaltóznak körbe ahogy akarja, te azonban nem vagy alkalmas erre a szerepkörre. Ne hagyd magad elnyomni, senkinek nincs ugyanis joga ehhez!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve nem igazán érzed magad elég talpraesettnek ahhoz, hogy váratlan helyzetekben adekvátan reagálj, ilyen esetekben inkább felhúzod a nyúlcipőt, mintsem egyfajta kihívásként tekints egy adott szituációra. Igyekezz azonban változtatni ezen, próbálj mindig optimistán és megoldás centrikusan gondolkodni, ne add fel könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, hisz az még nem jelenti azt, hogy nem vagy adott helyzet megoldására képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan döntést kell a hét közepén meghoznod, amelynek terhe végképp kezdett már összenyomni, ennek okán borzasztóan szeretted volna már lezárni és magad mögött hagyni. Ugyan kissé remegnek a lábaid a felelősségtől, amely rád nehezedik, te azonban csakis a helyzet pozitív oldalát nézd, hiszen hatalmas tehertől szabadulhatsz meg, amely nem nyomasztja majd többé a lelked. Ne táncolj vissza csak azért, mert bárki megpróbál elbizonytalanítani, ha már elindultál, menj is végig az úton, sikerülni fog, csak a kellő határozottságra lesz szükséged!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan esemény szakítja félbe a hét közepét, ami teljesen keresztülhúzza a terveidet. Amennyiben azonban dühöngsz és nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet egy fontos program, amit estére terveztél. Éppen ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és tegyél meg mindenntőled telhetőt annak érdekében, hogy minden sínre kerúljön. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát, amennyiben ugyanis meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, abban az esetben nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje csinosítgatod már a tervrajzot egy bizonyos projekt megvalósításához, a hét közepén pedig abszolút ideálisnak érzed a pillanatot, hogy vége a lovak közé csapva tető alá hozd azt, amiről olyan régóta álmodozol. Légy óvatos, csak akkor vágj bele a dologba, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve ha nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs benne semmi élvezhető, csupáncsak egy véget nem érő akadálypálya. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Azonban amennyiben új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta ajánlatot kapsz a hét közepén, amely elég komoly anyagi befektetéssel jár, amennyiben igent mondasz rá. Épp ezért mivel viszonylag komoly kockázata van a dolognak, épp ezért mindenképp járd körbe többször a dolgot, ne ugorj fejest semmibe, amiben nagy lehet a bukás lehetősége. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén végre alkalmad nyílik arra, hogy elvarrd az utolsó szálat is egy bizonyos folyamat végén, amelynek lezárásával új kihívásokat kereshetsz. Akad azonban valaki, aki mindenáron szeretné megakadályozni abban, hogy továbblépj, attól tart ugyanis, hogy elveszíthet téged. Eleinte felháborítónak találod az illető viselkedését, ám amennyiben egy pillanatra belegondolsz a helyzetébe, rájöhetsz, hogy csupán arról van szó, hogy túlságosan ragaszkodik hozzád, valójában esze ágában sincs neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életedben egyedül te vagy a kompetens személy. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha sikerül elfogadnia az álláspontodat!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, a hét közepén azonban olyasféle feladat vár, ami érzésed szerint kissé meghaladja a jelenlegi képességeidet. Annak érdekében tehát, hogy ne nehezítsd meg a helyzetedet, igyekezz keresni valakit, akivel egy hullámhosszon gondolkodva megoldást találhattok és közösen lezárhatjátok az ügyet. Feladnod semmiképp nem érdemes, tégy inkább meg minden tőled telhetőt, hogy pont kerülhessen a dolog végére és végre más projektekre is koncentrálhass. Csapatban bizonyosan hatékonyabban lesztek, ne vesztegessétek tehát az időt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén sikerül végre lassítanod és utolérned magad, így végre nyugodtabban alhatsz éjszakánként, nem nyom ugyanis agyon az elvégzendő feladatok tonnás terhe. Használd ki az alkalmat és ma délután csinálj azt, ami jól esik, menj egy el masszázsra, nézz körül a boltokban, hogy miféle ajándékokkal lepd meg a szeretteidet a közelgő ünnepekre vagy egyszerűen csak dekorálj otthon. Ne görcsölj rá a feladatok elvégzésére, hiszen rajtad kívül vannak bőven a világban, akik vonalzóval és szögmérővel rajzolják tökéletesre a tervrajzot, azok az emberek pedig valószínűleg sosem tudják elengedni magukat. Persze, a precizitás is egyfajta erény, neked azonban most a legkevésbé sem erre kell törekedned. Ne akarj mindig tökéletesnek látszani!

HALAK (február 20-március 20)

Már a hét elején a nyakadba szakadt egy rakás tennivaló, mindenki téged talált meg minden nyűgjével, neked kellett a Világ gondját a hátadra venned, ennek köszönhetően a hét közepére olyannyira elfáradtál, hogy nem is tudod, miképp maradsz talpon a hét végéig. Mielőtt teljesen kimerülnél, előtte mindenképp húzz egy vastag vonalat és ne engedj át rajta senkit, aki bármiféle szívességkéréssel talál meg, ez ugyanis nem az a helyzet, ahol mindenkinek te vagy a fegyverhordozója. Mindenképp szakíts időt a kikapcsolódásra, menj el a barátnőddel moziba, bújj össze otthon a szerelmeddel vagy egyszerűen egy pohár bor társaságában csak kapcsolgasd a tévét. Most ugyanis mindenképp szükséged van arra, hogy egy kicsit feltöltődj, a hétvége ugyanis kilométerekkel arrébb van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Kép

PCOS, endometriózis? Ezt a 7 ételt kerüld, mert súlyosbítja a tüneteket és gyulladást okoz!

A PCOS az endokrin rendszer betegsége, ami a hormonháztartást, a női szerveket és az emésztőrendszert is érinti, és számos kellemetlen tünettel nehezíti meg a nők életét. Ám nem csak gyógyszerekkel kezelhető, megfelelő étrenddel, bizonyos alapanyagok kerülésével a gyulladás és a fájdalmas tünetek mérsékelhetők és akár teljesen el is tüntethetők. Mutatjuk, milyen ételeket kerülj, ha te is érintett vagy!

Kép

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok a sikert ünnepelhetik, a Bikáknak érdemes kiönteniük a lelkület egy számukra bizalmas személynek

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 híres nő, akikkel Matthew Perry szerelmi viszonyba keveredett

Most szombaton lesz harmadik hete, hogy a Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kép

Miley Cyrus végre elárulta, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt: nem erre számítottunk

Miley Cryus évekig nem árulta el, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt.

Kép

A dietetikus elárulja, melyik az a 7 étel, amit jobb, ha soha nem eszel reggelire

Természetesen az is kiderül, hogy mit is kéne enned a korai órákban!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!