Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 14.: a Kosok előtt új lehetőség körvonalazódik, az Oroszlánok fontos cél elérésén dolgoznak

Napi horoszkóp november 14.: a Kosok előtt új lehetőség körvonalazódik, az Oroszlánok fontos cél elérésén dolgoznak

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Olyan lehetőség körvonalazódik előtted, amellyel végre könnyebben elérheted a céljaidat, ezáltal sokkal gondtalanabb életet élhetsz. Mielőtt azonban bármibe fejest ugranál, igyekezz azért két lábbal a földön maradni és mérlegelni, hogy mennyi veszélyt tartogat ez a bizonyos lehetőség, illetve hogy valóban képes leszel-e általa változtatni az életeden. Érdemes töviről hegyire átbogarásznod a dolgot és csakis akkor belevágnod, ha józan ésszel végiggondolva kevés a veszítenivalód!

BIKA (április 21-május 20)

Végre jó irányt vesznek a folyamatban lévő ügyeid, ami különösen megnyugtató számodra, nem gondoltad ugyanis, hogy van még perspektíva és fel tud az állóvíz kavarodni, ezáltal te is nagyobb lendületet kapsz. Használd ki az alkalmat és hozd ki valamennyi helyzetből a maximumot, mindeközben ügyelj arra, hogy csakis egy dologgal foglalkozz, hisz egy fenékkel nem fogsz tudni több lovon egyszerre vágtázni. Csak szép sorjában haladj, nehogy dugába dőljön minden!

IKREK (május 21-június 21)

Noha inkább annak vagy a híve, hogy rend a lelke mindennek, a mai napon mégis olyan helyzetben találod magad, ahol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Az első pillanatban eléggé megijeszt a szituáció, mert úgy érzed ugyanis, hogy amennyiben azonnal nem sikerül átlátnod a dolgokat, abban az esetben el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszedet, nem fogsz megfulladni attól, mert nem ér le a lábad a medencében. Ha sikerül abbahagynod a kapálózást, akkor rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen, egy kis női fortéllyal a víz felszínén maradni!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb igyekezeteddel sem sikerül valakit jobb belátásra bírnod egy bizonyos helyzetben, emiatt kissé tanácstalan vagy, hogy mit is kellene tenned annak érdekében, hogy meggyőzd egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Mielőtt azonban nagyobb áldozatokat hoznál, érdemes belegondolnod, vajon megéri-e ilyen volumenű dolgokra időt pazarolnod, miközben számodra hasznosabb dolgokba is fektethetnéd az energiádat. Amennyiben a válasz nemleges, ebben az esetben lépj tovább, ne foglalkozz felesleges dolgokkal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra rendkívül fontos célt tűztél ki magad elé a hét második napjára, ezen dolgozol teljes mellbedobással. Pontosan tudod, hogy összeszedettnek kell lenned ahhoz, hogy eredményes lehess, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj arra, hogy kifogástalan munkát végezz. Persze, vannak más feladatok is ezen kívül, ám neked most választanod kell: vagy mindenbe belekezdesz egy kicsit vagy a halasztható ügyeket félre teszed egy rövid időre a siker érdekében. A lényeg, hogy összeszedett legyél, hisz másképp nem fogsz tudni célba érni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Időnként annyira felgyülemlenek körülötted a negatív dolgok, hogy egyszerűen azt érzed, jobb ha nem is veszel tudomást a problémáidról és konfliktusokról. Azt azonban mindenképp érdemes észben tartanod, hogy attól mert elzárkózol a negatívumoktól, az még korántsem jelenti azt, hogy nem is léteznek. Egyszerűen csak menekülsz előlük, ami azt eredményezheti, hogy egyszer csak utolérnek és csőstül szakadnak a nyakadba. Ennek elkerülése érdekében érdemes szembenézned és bátran megküzdened velük, hisz azzal magadnak is bebizonyíthatod, mennyire talpraesett és életrevaló ember vagy. Bújj ki tehát a barlangodból és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan ajtókat döngetsz, amelyekhez nincsen kulcsod, illetve a jelenleg nyitva lévőket sem sikerült még bezárnod. Nem véletlenül nem nyílik tehát a következő ajtó, nyilvánvalóan vannak elvarratlan szálak, amelyek miatt nem tudsz továbblépni. Amennyiben úgy véled, készen állsz arra, hogy másféle kiaknázatlan lehetőségeket keress, abban az esetben mindennek tegyél pontot a végére, hisz másképp nem fogod tudni végleg bezárni ezeket az ajtókat. Hidd el, ha csupán egyetlen dolgokra koncentrálsz és nem köszön vissza semmi a múltból, sokkal könnyebben érheted el az általad kitűzött célokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, mindenképp szükséged van valakire, aki támogat, aki melletted áll, akire minden körülmények között támogat, történjen bármi. Amennyiben azonban belegondolsz egy pillanatra, bizony rájöhetsz arra, hogy önálló személyként is képes vagy döntéseket hozni, nem kell hozzá senki, aki képvisel vagy hátulró tol maga előtt. Persze, sokkal nagyobb biztonságban érzi magát az ember, ha nincs egyedül, azt azonban mindenképp tartsd szem előtt, hogy abszolút nem a létszám határoz meg téged, sokkal inkább az, hogy mennyire vagy képes önmagad értékelni!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly döntés előtt állsz, amely eléggé meghatározza a hangulatodat is, emiatt egész egyszerűen csak tolod magad előtt az egész dolgot. Ez azonban semmiféle megoldást nem szül majd, csupán azt éred el vele, hogy hosszabb ideig nyomja majd rá a bélyegét a hétköznapjaidra. Amennyiben eleget rágódtál már emiatt, abban az esetben próbálj megoldás centrikusabban gondolkodni, esetleg olyan személy segítségét igénybe venni, akinek a véleménye hiteles számodra. Nem szégyen, ha valami egyedül nem megy!

BAK (december 22-január 20)

Arra jössz rá a mai napon, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontja is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki különösen nagy szívességet kér tőled a mai napon, te pedig kissé meggondolatlanul igent mondasz, hisz nem akarsz csalódást okozni az illetőnek. Rendkívül önzetlen hozzáállásra vall az, hogy csapot-papot képes vagy otthagyni csak azért, hogy mások szolgálatába állhass, ám mielőtt meggondolatlanul cselekednél, esetleg te, magad hagynál hátra számodra fontos feladatokat, érdemes mérlegelned, hogy vajon mindenképp elengedhetetlen részese vagy-e annak a szívességnek, amit mások kérnek tőled, avagy csupán a lustaságuk az, ami vezérli őket. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, pláne úgy ne, hogy közben a te ügyeid is elúsznak!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján nem igazán találod a helyedet egy bizonyos szituációban, nem vagy tisztában a kompetenciáiddal, ezáltal fogalmad sincs, ki és mit vár el tőled. Érthető emiatt tehát feszült vagy, ám mielőtt még feleslegesen okoznál magadnak vérnyomás kilengést, érdemes tájékozódnod annak érdekében, hogy fizikailag hozzájárulhass a sikerhez. Úgy biztosan nem fogsz tudni részt vállalni semmiből, hogy csupán az árral sodródsz és valamiféle lótifuti segítő szerepét vállalod magadra. Kérdezz bátran, mondd el a többieknek a saját ötleteidet, bontakoztasd ki a kreativitásodat, meglátod, értékelni fogják!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Kép

PCOS, endometriózis? Ezt a 7 ételt kerüld, mert súlyosbítja a tüneteket és gyulladást okoz!

A PCOS az endokrin rendszer betegsége, ami a hormonháztartást, a női szerveket és az emésztőrendszert is érinti, és számos kellemetlen tünettel nehezíti meg a nők életét. Ám nem csak gyógyszerekkel kezelhető, megfelelő étrenddel, bizonyos alapanyagok kerülésével a gyulladás és a fájdalmas tünetek mérsékelhetők és akár teljesen el is tüntethetők. Mutatjuk, milyen ételeket kerülj, ha te is érintett vagy!

Kép

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok a sikert ünnepelhetik, a Bikáknak érdemes kiönteniük a lelkület egy számukra bizalmas személynek

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 híres nő, akikkel Matthew Perry szerelmi viszonyba keveredett

Most szombaton lesz harmadik hete, hogy a Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kép

Miley Cyrus végre elárulta, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt: nem erre számítottunk

Miley Cryus évekig nem árulta el, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt.

Kép

A dietetikus elárulja, melyik az a 7 étel, amit jobb, ha soha nem eszel reggelire

Természetesen az is kiderül, hogy mit is kéne enned a korai órákban!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!