Horoszkóp
JOY25
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Böngéssz a JOY Beauty channel videói között!
Legyantázta 3 éves kislánya szemöldökét: a netezők szétszedték az anyukát

Pár nappal ezelőtt volt a legelső ajakfeltöltésem, az életem pedig soha nem lesz már ugyanolyan

Pár nappal ezelőtt volt a legelső ajakfeltöltésem, az életem pedig soha nem lesz már ugyanolyan
A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szakértőink

Dr. Falus György

1993 óta dolgozom plasztikai sebészként. Már pályám kezdetén abban a szerencsében volt részem, hogy rögtön kipróbálhattam mind a kórházi, mind a magán praxist. Jelenleg az esztétikai műtéteket egy megújult magánvállalkozásban, a helyreállító műtéteket kórházi keretek között végzem. A velem együtt dolgozó kollégákkal együtt közös célunk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg a szépülni, fiatalodni vágyó pácienseink elképzeléseit. 

Dr. Halász Dóra

Aromaterapeuta, gyógyszerész

Dr Halász Dóra vagyok, szakgyógyszerész , feleség és egy gyönyörű kisfiú édesanyja, a SHEDO kozmetikumok megálmodója és készítője. Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult. A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Aromaterápiás tanulmányaim során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaimmal. Ezen tudásanyag birtokában már elérhetőek bizonyult sajátnatúr kozmetikumaim létrehozása, amellyel egy régi álmom vált valóra. Anyaként, keresztanyaként, barátnőként a mindennapos babaápolásban is szereztem tapasztalatot. Így született meg a SHEDO Manó babaápolási termékcsalád. Kozmetikumaim 2020. tavaszán kerültek forgalomba.Gyógyszerész. Aromaterapeuta. Csodás, 100%-ban természetes összetevőjű natúrkozmetikumok megálmodója és alkotója: ismerjétek meg dr. Halász Dórát és a SHEDO márkát! 

Dr. Pozsgai Melánia

2014-ben szereztem orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. Már az első egyetemi évek alatt érdeklődni kezdtem a bőrgyógyászat iránt. Szakorvosként kiemelten fontosnak tartom, hogy az általános bőrgyógyászati kórképek mellett minél nagyobb hangsúlyt fektessünk bőrtumorok korai felismerésére, a fényvédelemmel, megelőzéssel kapcsolatos információk átadására.

Gazdig Adrienn

Hajfonat specialista

1985-ben születtem, amióta az eszemet tudom fodrász szerettem volna lenni.15évesen saját hajamon elkezdtem fonásokat gyakorolni, amit Alicia Keys ihletett (Fallin c. számában). Majd az egész sulinak kellett! 10éve végeztem el a fodrász iskolát és mivel 2017-ben hatalmas divat lett Magyarországon a hajfonás, így ezt már begyakorolva, meglovagoltam a hullámot! Ma pedig már oktatom is a hajfonás minden változatát!

Herczeg Csaba 'Gepárd'

1998 óta vagyok aktív fodrász, és 2000-től kezdve dolgozom divatfotózásokon, divatbemutatókon és reklámfilmekben. 2000-től a Tony&Guy oktatási és kreatív igazgatója voltam, innentől kezdve pedig állandó szereplője voltam a divatlapoknak, mint fodrász. 2005-ben két társammal megalakítottuk a Hair-Club szalont, 2010-től pedig egyedül viszem a CULThair fodrászatot.  Többször voltam a Central European Fashion Week vezető fodrásza, emellett pedig együtt dolgozhattam olyan cégekkel is, mint például a L’Oreal, TG vagy a Joico. Az utóbbi években a Schwarzkopf Professional és az Authentic Beauty Concept fodrásza vagyok.

Kenesei Anikó

A JOY magazin szépségszerkesztője

Klein Fanni

Klein Fanni vagyok, a The Sisterhood Salon egyik alapítója, a szalont Annával a nővéremmel nyitottuk tavaly nyáron budapest belvárosában, nekünk ez volt az egyik nagy újratervezés 2020-ban. Amikor megszereztem a szakmám, még nem ismertem ezt a világot, így folyamatosan fejlődni akartam, ezért képzésről képzésre jártam, ezáltal rengeteg szakembert és új technikát ismertem meg. A mai napig úgy gondolom, hogy soha nem szabad hátra dőlni, szeretem magam képezni és mindig keresem az újdonságokat. A festés szerelmeseként a díszítést preferálom főként, de a természetes hatású tökéletes gél lakkozás is nagyon fontos szerepe a munkámnak.

Kovács Viktória

Szakmai pályafutásomat a MAC Cosmetics-nél kezdtem 2014-ben, 3 kozmetikusként töltött év után. 2015-ben váltam szabadúszó sminkessé, azóta változatos területeken tehettem magam próbára. Több Budapest Fashion Week bemutatón dolgoztam, különböző magazinok oldalain jelentek meg munkáim, és számos hazai divattervező fotózásán közreműködtem. Hosszú ideje készítem írók, költők, szerzők sminkjeit is egy könyvkiadó felkérésére.

Részt vettem magyar és külföldi filmek, sorozatok forgatásán, illetve több, a Friss Hús Rövidfilmfesztiválon bemutatott produkció elkészítésében. Az utóbbi években sok zenei videó és reklám által is bővült a portfólióm.

Molnár Lilla

Etyeken élek és tevékenykedem sminkesként, kozmetikusként és sminktetoválóként (weboldalam). Egyetemi tanulmányaim alatt végeztem el professzionális sminkes képzést, majd rögtön el is helyezkedtem a szakmában, hogy kellő gyakorlatra tegyek szert, 5 évet dolgoztam a MAC Cosmetics-nél, majd kialakítottam önálló sminkes szalonom. Dolgoztam már fotózásokon, divatbemutatókon és forgatásokon is, Idő közben pedig nem csak sminkes, hanem sminktetováló és kozmetikus is lettem. Microblading- természetes szálas szemöldök tetoválás készítéssel is foglalkozom.

Szakonyi Eszter

Kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, a Vintage Beauty magyar prémium kozmetikai márka megalapítója, az Időtlen szépség c. könyv szerzője

"Az emberi arc az egyik legpontosabb térkép az egyénről. Múltja, életmódja, szokásai, egészségi állapota, lelki alkata, törekvései és elfojtásai, hangulata és indulatai mind-mind leolvashatóak bőr állapotából, ápoltságából, redőiből, elváltozásaiból és a mindezek elfedésére tett törekvésekből. Ezen kódrendszer megfejtése és lehetőségekhez mért manipulálása az egyik legizgalmasabb játék számomra."

Takács Petra

Vadász Emese

Online szépségszerkesztő. Szépségápolás fanatikus, színház expert és Netflix-függő.

Zólyomi Zsolt

Parfümőr

Zólyomi Zsolt vagyok, az egyetlen magyar orr, avagy parfümõr, a Le Parfum luxusparfümérialánc alapítója. Jean-Paul Guerlain Versailles-ban, a Napkirály fényûzõ városában alapította meg a luxuskozmetikumok világhírû francia iskoláját: www.isipca.fr Ebben az iskolában a világ minden tájáról érkezett tizenkét tanuló közt évtizedek óta az egyedüli magyarként végeztem el a Fragrance Academy parfümkészítõ mesterkurzusát. Jelenleg nemzetközi megbízásoknak megfelelve készítem saját parfümkreációimat. A Le Parfum parfümériáimban Személyes Parfümtanácsadást is tartok a világ legszebb niche parfümjeiből. A luxusparfümkészítés high-end szolgáltatása azonban, amikor egyedi felkérésre személyre szabott, kifejezetten a megrendelõ bõréhez komponált “haute couture” vagy "custom-made" parfümöket, valamint emlékezetes ünnepi, például esküvõi vagy exkluzív vállalati parfümöket alkotok.

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Facebook
Twitter
Pinterest
Igaz történet következik!

Mindenkinek más tapasztalatai vannak a különböző szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban, legyen szó plasztikai műtétről, töltésről vagy éppen botoxról. A legtöbbször azonban nem látunk bele abba, hogy mi is történik egy-egy ilyen alkalommal, mert valahogy senki nem akarja őszintén bevallani, ha valami „alakított” magán.

Mivel sokkal könnyebb azt mondani, hogy minden természetes rajtunk, mint elmondani, hogy ezt és azt megcsináltattuk magunkon, ha pedig te is ezen gondolkozol, akkor ezt és azt gondold át előtte stb. Egy amerikai újságírónő azonban úgy döntött, hogy őszintén leírja élete első ajakfeltöltésének élményeit, sőt, még a végeredményt is megmutatja. Most az ő tolmácsolásában hallhatjuk saját történetét.

„A barátaimmal szokásunk, hogy elküldjünk egymásnak a sztárok képeit, és megpróbáljuk megtippelni, hogy vajon ki, milyen beavatkozáson esett már át. Félreértés ne essék, egyikünk sem ítélkező típus, úgy gondolom, hogy mindenki saját maga dönt a testéről, és ha valaki jobban érzi magát egyes beavatkozásoktól, akkor go for it! Bevallom őszintén, én komolyabban soha nem gondolkoztam ilyesmin, aztán néhány hete egy fillerekről szóló Insta-oldalra keveredtem, és olyan lenyűgöző előtte/utána képeket láttam, hogy komolyan elgondolkoztam... Talán egyszer bevállalhatnám az ajakfeltöltést? Mivel világ életemben a természetesség híve voltam, és azt sem mondanám, hogy túl vékony ajkaim lennének, de elgondolkoztam, hogy mennyivel jobban állhatnának bizonyos színű rúzsok, ha egy picit teltebbek lennének az ajkaim... Csak egy nagyon kicsit... Pár nappal később már teljesen biztos voltam benne, hogy belevágok, az ismerőseim viszont le akartak beszélni. Nem értették, miért akarok nagyobb ajkakat, szerintük semmi szükségem nincs erre a beavatkozásra, de én megnyugtattam őket, hogy semmilyen drasztikus változást nem szeretnék” – kezdte a történetét Samantha, majd így folytatta:

„Több hétnyi kutatás után rátaláltam Dr. Doftra, és teljesen biztos voltam benne, hogy ő a tökéletes számomra. Miután elmentem hozzá, megbeszéltük, hogy a lehető legtermészetesebb hatást szeretném elérni, ezért abban egyeztünk meg, hogy az egy milliliter töltőanyagot (hialuronsav) két különböző alkalommal fogja az ajkaimba fecskendezni, így sokkal természetesebb lesz az eredmény. Amikor Dr. Doft feltette az ajkaimra a zsibbasztó krémet, akkor kezdtem csak igazán felfogni, hogy most már tényleg végigcsinálom a procedúrát. Side note: készülj fel, hogy mikor már fent van a szádon az általam csak zsibbasztó krémnek hívott termék, a nyálad erőteljesen folyni fog. És amikor ez megtörténik, egy dologra nagyon figyelj; semmiképpen ne nyeld le a krémet, ezt én is csak utólag tanultam meg, ugyanis ezután 45 percre elzsibbadt a nyelvem... Szóval velem ellentétben inkább várd meg, amíg az orvos alaposan megtisztítja az ajkaidat a krémtől, és csak ezután foglalkozhatsz a nyáladdal... Dr. Doft először a felső ajkamat injekciózta be, és csak azután az alsót, közben pedig folyamatosan visszahúzta azokat, hogy minden a lehető legegyenletesebb legyen. Körülbelül már 15-20 perc után látni lehetett az eredményt. Ami a fájdalmat illeti, éreztem a tű minden egyes szúrását, ez viszont gyanítom, hogy azért volt, mert kezdetben sokat nyalogattam a zsibbasztó krémet az ajkaimról... Ennek ellenére a fájdalom megérte, leginkább csípő érzésként írnám le, amit az ember egy kozmetikai kezelés során is simán kibír” – mondta Samantha, majd így folytatta a történetét:

„Az első körös ajakinjekciók gyógyulása a vártnál könnyebben ment, ami nagyban köszönhet annak, hogy Dr. Doft közvetlenül utána jégpakolást adott, hogy megnyugtassa a területet a duzzanattól. Bár az ajkam mérete ezután napokig ingadozott, körülbelül 48 órával a találkozó után tudtam, hogy készen állok további töltőanyag beadására. A cél: nagyobb volument adni a felső ajkak külső sarkának. Bár az ajkaim határozottan nagyobbak lettek, tudtam, hogy egy második injekciós körrel szeretném kiegyenlíteni a térfogatot, úgyhogy le is foglaltam a következő időpontot Dr. Doftnál.

A második találkozóra inspirációs képeket vittem, Dr. Doft pedig nagyon egyetértett ezzel; azt mondta, hogy ha világos elképzelést ad a páciens az orvosának arról, hogy mit szeretne, az segít abban, hogy ketten együttműködjenek, és olyan eredményt érjenek el, amiben mindketten egyetértenek.

„Másnap reggelre az alsó ajkam úgy nézett ki, mintha lehorzsoltam volna, de fájdalmat vagy kellemetlenséget nem éreztem. Az ajkam mérete ekkor közel sem ingadozott annyira, mint az első körös töltőanyag beadásakor, a duzzanat ugyanis gyorsan lement (48 órán belül) és maradt is az, aminek az ajkam mérete várhatóan a hátralévő hónapokban marad. Megjegyzés: az ajkak kiszáradhatnak az ajakbefecskendezés után, az enyémek legalábbis így érezték. Míg egyesek azt mondják, hogy a töltőanyag fokozza a nedvességmegőrzést, én úgy tapasztaltam, hogy a töltőanyag hihetetlenül kiszárította az ajkaimat, de szerencsére ez a mellékhatás csak egy rövid gyógyulási fázis volt.

Most, hogy a véraláfutás, duzzanat és hámlás fázisa teljesen elmúlt, észrevettem néhány apró dudort az ajkam belső oldalán (szabad szemmel szinte észrevehetetlen). Dr. Doft szerint ez az ajakfeltöltés normális mellékhatása, ugyanis amikor a hialuronsavat befecskendezik, az összecsomósodhat, és kis dudorokat képezhet, ezek a dudorok azonban általában könnyen bemasszírozhatók, így ellapulnak.

Még ennek ellenére is, soha nem éreztem magam magabiztosabbnak, mint az új felhő ajkaimmal. Szóval igen, a hype valós!”

Ilyenek voltak Samantha ajkai a beavatkozások előtt:

Ilyenek voltak az ajkai közvetlenül az első beavatkozás után:

Ilyenek az ajkai most:

A plasztikai műtétek nem minden esetben veszélytelenek, erről azonban meséljen inkább egy plasztikai sebész:

Galéria / 5 kép

Plasztikai sebész elárulta, melyek a legveszélyesebb beavatkozások

Megnézem a galériát

Sok magyar sztár is úgy döntött, hogy a kés alá fekszik szépsége érdekében, most leleplezzük, kik ők:

Galéria / 6 kép

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A krém, amely már több, mint 62 000 magyar nőt nyűgözött le

Életmód

3 módszer, amivel kiderítheted, hogy átlagon felüli-e intelligenciád

Promóciók

5 ok, hogy miért Máltán tanuljunk angolul

Promóciók

Hiányoznak a tengerparti nyári esték?

Promóciók

budmil Kabátok - Színekben gazdagon a szürke őszi-téli napokon!

Promóciók

Ezek a könyvek fognak kirepíteni a szürke hétköznapokból!

Promóciók

7700 Ft értékű ajándék!

Promóciók

Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Promóciók

Ezekkel az illatokkal fejezheted ki leginkább a személyiséged

Promóciók

A masszázs nem kiváltság és segítség sem feltétlen kell hozzá!

Kép

PCOS, endometriózis? Ezt a 7 ételt kerüld, mert súlyosbítja a tüneteket és gyulladást okoz!

A PCOS az endokrin rendszer betegsége, ami a hormonháztartást, a női szerveket és az emésztőrendszert is érinti, és számos kellemetlen tünettel nehezíti meg a nők életét. Ám nem csak gyógyszerekkel kezelhető, megfelelő étrenddel, bizonyos alapanyagok kerülésével a gyulladás és a fájdalmas tünetek mérsékelhetők és akár teljesen el is tüntethetők. Mutatjuk, milyen ételeket kerülj, ha te is érintett vagy!

Kép

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok a sikert ünnepelhetik, a Bikáknak érdemes kiönteniük a lelkület egy számukra bizalmas személynek

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 híres nő, akikkel Matthew Perry szerelmi viszonyba keveredett

Most szombaton lesz harmadik hete, hogy a Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kép

Miley Cyrus végre elárulta, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt: nem erre számítottunk

Miley Cryus évekig nem árulta el, miért hagyta el Liam Hemsworth-öt.

Kép

A dietetikus elárulja, melyik az a 7 étel, amit jobb, ha soha nem eszel reggelire

Természetesen az is kiderül, hogy mit is kéne enned a korai órákban!